O podjetju


Na enostaven način rešujemo težke probleme pri upravljanju z delovnim časom.

Naše poslanstvo

Z našimi rešitvami želimo pomagati podjetjem in zavodom do lažjega in boljšega upravljanja z delovnim časom. Pri tem se še posebej osredotočamo na organizacije s kompleksnimi delovnimi procesi, kjer je učinkovito načrtovanje delovnega procesa brez ustrezne informacijske podpore zelo težavno.

Naša vizija

Verjamemo, da lahko s pomočjo skrbno zasnovanih informacijskih rešitev pripomoremo k izboljšanju in optimizaciji delovnih procesov, hkrati pa razbremenimo zaposlene in jim omogočimo lažje usklajevanje službenih in neslužbenih obveznosti. To že potrjuje množica zadovoljnih uporabnikov. S skrbnim delom in nadaljnjim razvojem pa se bomo trudili, da naše rešitve dosežejo čim večji krog uporabnikov, ki bi imeli od tega koristi.

Kdo smo

Smo skupina strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami in znanji s področja informacijskih tehnologij in organizacije delovnih procesov. Akademsko ozadje nam omogoča vključevanje najnaprednejših tehnologij v razvoj rešitve, dolgoročne praktične izkušnje in tesno sodelovanje s strankami pa nam dajejo vpogled v praktične probleme, s katerimi se vsakodnevno srečujejo zaposleni.

Certifikati

Varnost, razpoložljivost in kvaliteto naših informacijskih rešitev postavljamo na prvo mesto, zato smo v podjetju vzpostavili in certificirali sistem upravljanje informacijske varnosti, skladen s standardom ISO/IEC 27001:2013.

Osebna izkaznica

PLANDELA, rešitve za upravljanje z delovnim časom, d.o.o.
Cesta Ljubljanske brigade 23a
1000 Ljubljana
TRR: SI56 6100 0000 8189 960
ID-DDV: SI53189990