»Zakaj imam ta mesec manj izmenskega dodatka?«

Pogosto dobivate taka in podobna vprašanja s strani vaših zaposlenih? Enostavnega odgovora pa jim brez natančnega in zamudnega pregledovanja delovnega razporeda in oddelanih ur ne morete dati? Aplikacija plandela.si vam omogoča prikaz dodatkov za vsakega zaposlenega po posameznih dnevih, tako da lahko enostavno določite, zakaj je bila pri plači obračunana določena količina dodatka.

Količino posameznega dodatka za posamezni dan lahko pregledujete kar v razporedu, kjer si v orodni vrstici omogočite prikaz željenih dodatkov (obračunskih kategorij). Tako lahko hkrati pregledujete delovni razpored, dejansko prisotnost zaposlenega in količino obračunanega dodatka.


Dodatke za prikaz v razporedu izberete v orodni vrstici.

S pomočjo prikaza dodatkov po dnevih boste zaposlenim vedno lahko ponudili odgovor na zgornje vprašanje! Hkrati pa tak prikaz omogoča tudi enostavno odkrivanje morebitnih napak pri konfiguraciji obračuna dodatkov.

Več informacij o prikazu obračunskih kategorij v razporedu lahko najdete v navodilih za uporabo. V kolikor pa katerega od željenih dodatkov nimate na voljo v razporedu, se obrnite na našo podporo.